Videoinlagg fran igar


Spendera pengar

Liten bilduppdatering pa det senaste!



Linnea gjorde en tribute till sin bror, Karl pa Thai



Forsta tatueringen fixad med bambu!


Same same..?



Bildbombernas bildbomb

Vi var pa en stor strandfest







Vi akte ut pa snorklingtur











Mina nya betongskor








Idag var vi pa en liten strand langstner pa on.




Underbart




25 November 2554

Sammanfattar de senaste dagarna med nagra ord: Fest, gron curry, nattbad, norrman, svenskar, finnar, ting tong, thai massage, skorpioner, solnedgang och vandtia.






Skadade flickor

Sitter just nu pa ett litet litet internetcafe som ags av samma agare som var nya bungalow som vi betalar 50kr/natten for (25kr/pers). Helt okej pris tycker jag. ;)

Idag var vi pa sjukan for tredje gangen da jag slog sonder min ta pa ett fartgupp (klantmaja!) och pa moppen pa vagen dit sa hande nagot konstigt sa annie korde av vagen och skrapa upp ett djupt sar underfoten.

Idag nar vi var tillbaka pa en checkup sa tyckte de att det var bast att de tog bort en bit av stortanageln, sa tva lokalbedovningssprutor och lite klippning sa var min ta valdigt vacker.

Vi kan tyvarr inte bada nu da vi bada ar bandagerade och halta men vi har somsagt 4 1/2 manad kvar sa det ar inte sa jatte farligt. :)

Nu ska jag ut i hettan igen, bye!








MOBILNUMMER

Tankte lagga upp mitt och Annies Thai-mobilnummer om nagon behover na oss.

Linnea: +66 8533 43 022
Annie: +66 8533 43 053








Videoblogg


Snabb uppdatering


Vi har nu flyttat till den mindre stranden som heter Lonley Beach. Har ar det party och massa ungdomar, maten ar aven billigare som passar valdigt bra for oss "fattiga" backpackers. Vi har hunnit med massor de senaste dygnen. Vi har lekt med massa sma sota hundvalpar som vi har blivit kara i, jag (Linnea) har tatuerat mig och slagit sonder min storta helt och hallet sa det ar infekterat och mysigt (=inget badande for mig pa ett tag), vi har flyttat ihop med en thailandare som heter Boi, vi har besokt ett vattenfall, akt moppe.. ja, vi har fullt upp helt enkelt!









Helt okej solnedgang





Ha det sa kult pa restaurangen

Atit en valdigt god middag pa stranden och snart ska vi ga pa pedikyr.. klockan ar snart 22.00 och jag ar redan trott. Vad hander?!



Bildbomb


Lite god ol pa arlanda innan vi gick pa planet.


Vid nat tempel i Bangkok


Lite utsikt fran dar vi bor


Bada


vi har blivit otroligt bruna...


Har bor vi pa Pen's Bungalows


Koh Chang-update

Vi ar framme pa Koh Chang och har varit pa stranden hela dagen. Varmt i vattnet och massor av god mat! Imorgon ska vi antagligen pa en utflykt men vet inte om vi hyr moppe och aker runt on eller om vi aker pa en snorklingstur till fyra olika oar??? Vi far se imorgon helt enkelt!

Nu ska vi fixa nagot att ata, kanske shoppa lite och sen blir det en bananpannekaka!<3





Hej hopp!

Klockan ar nu 17:00 och jag och Annie sitter pa ett internetcafe vid varat hotell. Det ar ingen oversvammning nagonstans nara oss, endast i fororten. Idag har vi varit och kollat pa Big Buddah och ett annat stort tempel.

Igar sa somnade vi vid 22.00 efter att ha badat pa takpoolen. Allt ar jatte bra har annars, varmt men lite molnigt.. no biggie :)

Ikvall blir det middag och utgang Khaosan Road-style och imorgon tar vi flygget till Trat och Koh Chang!

Ha det bast, for det har vi!


Dagen D

Om ett par timmar bär det av till Arlanda! Spännande!

Det är sjukt att dagen som man väntat så länge på äntligen har kommit, det är idag vårat äventyr börjar coh det ska bli så sjukt roligt att spendera min drömresa med min bästa vän. Hur lyckligt lottad är jag?

Vi kommer att uppdatera så ofta vi kan.. antar att nästa uppdatering blir i Istanbul där vi mellanlandar eller väl framme i Bangkok.

Hörs när vi hörs!


(Tagen på Vlad Dracul's slott i Transylvanien, Rumänien)



Say Goodye In November

Då var det bara en jävla vecka kvar, 7 dagar! Hjälp! Annie kom hem från Sydamerika idag och idag har jag bokat buss biljett från Bangkok till Koh Chang. Händer inget på bloggen nu då det inte finns så mycket att skriva men så fort vi åker så börjar vi att skriva.
Nu räknar vi bara ner dagarna!

RSS 2.0